Wie ben ik

Wie ben ik

Mijn naam is Pieter. In 2012 kreeg mijn zoektocht naar persoonlijk helingwerk, energetisch werk, en spirituele- en bewustzijnsgroei meer vaart. Op dat moment wist ik nog niet waar dat naartoe zou leiden, ik wist enkel dat het leven veel meer te bieden had dan dat ons geleerd is, gezien mijn persoonlijke ervaringen en inzichten. Door de jaren heen heb ik d.m.v. intuïtie en resonantie mij een weg gebaand door wat het leven te bieden heeft om zo steeds dichter bij mijn innerlijke waarheid terecht te komen. Zo vonden de One Consiousness Acadamy en ik elkaar in 2019, waardoor mijn groei in de versnelling kwam en ik velen innerlijke processen mocht doorgaan en inwijdingen mocht ontvangen. Al dit proceswerk heeft er voor gezorgd dat ik steeds meer in verbinding ben komen te staan met mijzelf, mijn omgeving en de Divine. Vanuit deze verbinding is magisch helingwerk mogelijk.

Tijdens mijn opleidingen en workshops is er diepgaande heling ontstaan in mijzelf en heb ik o.a. mijn heldervoelendheid en zelfgenezend vermogen verder ontwikkelt. Ik heb prachtige tools eigen gemaakt waarmee ik mezelf en anderen kan helpen. Daar wordt ik gelukkig van. Ik boor steeds meer diepgang aan in mijn leven wat een verrijking geeft op elk vlak, in zowel mijn leven als dat van anderen. Het proces van zelfheling en zelfrealisatie is dan ook een missie dat de rest van mijn leven voort zal gaan, aangezien er altijd volgende processen aan te gaan zijn.

Ik gebruik al mijn inzichten en vermogens nu graag om jou verder te helpen om meer vanuit verbinding te gaan leven in plaats van lijden en vicieuze cirkels.
Ik kijk er naar uit om contact met je te maken en jou verder te helpen op je eigen levenspad.

Gevolgde opleidingen/trainingen/initiaties:

 • One Consciousness Academy – The Path Of Inner Mastery (Paranormaal genezen) (2020)
 • One Consciousness Academy – Inner Mastery Intensive (Paranormaal werk) (2020)
 • One Consciousness Academy – Inner Mastery Advanced (Mediamiek werk) (2020)
 • One Consciousness Academy – Golden Age Teachings jaar 1 – One Consiousness (2019-2020)
 • One Consciousness Academy – Golden Age Teachings jaar 2 – Love Consiousness (2020-2021)
 • One Consciousness Academy – Galactic Human Consiousness Level 1, 2 en 3 (2020-2021)
 • One Consciousness Academy – Mahatma Avatar van Synthese Master (2019)
 • One Consciousness Academy – Mahatma Avatar van Synthese Advanced 1 + neveninitiaties (Voorouder werk) (2020)
 • One Consciousness Academy – Mahatma Avatar van Synthese Advanced 2 en 3 (Energie werk) (2020)
 • One Consciousness Academy – Mahatma Avatar van Synthese Coach & Trainer (2020)
 • One Consciousness Academy – Source Consiousness Level 1 (2021)
 • Elohim Centre – Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat (2020)
 • Elohim Centre – Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind (2019)
 • Elohim Centre – Leef het potentieel van je basischakra: Aarding, Veiligheid en Liefde (2019)