Paranormaal genezen

Waarom paranormaal genezen?

Tijdens deze behandelingen maak ik gebruik van mijn heldervoelendheid om bepaalde energie├źn in beweging te brengen en blokkerende energie├źn te verwijderen, dit wordt in de westerse maatschappij geclassificeerd als ‘paranormaal’, echter is het niet meer dan normaal. Door traumatische gebeurtenissen, gedrag, overtuigingen en levenswijze, kan het voorkomen dat levensenergie blokkeert en niet meer vrij kan stromen. Houd dit aan, dan kunnen deze negatieve energiepatronen zich vastzetten in je systeem wat we kristallisatie noemen. Door bijvoorbeeld het zelfgenezend vermogen te activeren van jou lichaam wordt het mogelijk voor jou lichaam om blokkades los te gaan laten, zo ook bij het opschonen van je aura en chakra’s. Deze behandelwijze maakt het mogelijk om jou weer in balans te brengen en in je kracht te zetten zodat je weer het leven kan leiden zoals jij dat zou willen. Onze natuurlijke staat van zijn is gelukzaligheid, gezondheid, balans, verbinding en helderheid, echter houden blokkades ons daar van weg. Deze blokkades kunnen lichamelijk, emotioneel, psychisch, mentaal en spiritueel zijn. Ook raken de chakra’s hierdoor uit balans en komen er gaten in je aura, waardoor levensenergie weg lekt, en je vatbaar bent voor invloeden van buitenaf.
Kristallisaties en blokkades kunnen velen kwalen en ongemakken tot gevolg hebben, en deze behandelwijze werkt dan ook goed tegen:

Burnout, depressie, vermoeidheid, angst, rusteloosheid, slapeloosheid, piekeren, overmatig denken, migraine, stress, verslavingen, fysieke klachten en pijnen in bijvoorbeeld rug, nek, maag, darmen, gewrichten, etc.

De oorsprong is in de gezondheidszorg veelal niet aan te tonen of op te lossen en dit kan leiden tot onnodig lange medicaties die de bron niet aanpakken. We zijn dan niet meer in staat om zelf los te komen van bepaalde problemen.
Geblokkeerde energie vraagt om een energetische behandeling. Tijdens deze behandelwijze activeer ik o.a. het zelfgenezend vermogen van je lichaam, waardoor blokkades wegsmelten en jou levensenergie weer vrij kan gaan stromen. Deze behandelwijze maakt het dus mogelijk om jou terug te brengen naar jouw natuurlijk staat van zijn, waar genezing en gezondheid de norm zijn. Jou lichaam weet precies wat het moet doen, het is de mens zelf die het lichaam ervan weerhoudt die genezing tot stand te laten komen. Ik begeleid het lichaam energetisch terug naar zijn eigen intelligentie om genezing tot stand te brengen.

Deze vorm van genezing vraagt ook van jou een inzet na de behandeling. Zo moet je bereid zijn verandering te willen brengen in jou leven. Deze behandeling geeft jou een zet in je rug en maakt de weg vrij voor de verandering die je wilt.

Wat houd het in?

Ik werk met het zelfgenezend vermogen van het lichaam, met de aura en de chakras, breng zielsfragmenten terug, kan emotionele ladingen verminderen, en kan voor bepaalde problemen een hypnose uitvoeren op het onderbewuste.
Het werkt op energetisch-, lichamelijk-, psychisch-, spiritueel-, emotioneel- en mentaal niveau.

Werkwijze

De eerste afspraak beginnen we eerst met een intake gesprek waarin er de ruimte is om te bespreken waar je tegenaan loopt. Aan de hand hiervan stel ik een (vrijblijvend) behandelplan op. Het intake gesprek duurt +/- 30 minuten. Een behandeling tussen de 1 en 1,5 uur. Vaak zijn meerdere behandelingen nodig, het lichaam heeft namelijk tijd nodig om te kunnen helen en kan maar een bepaalde verschuiving per keer aan. Elke opvolgende behandeling gaat daarom dieper en brengt verdere heling op gang. Elke afspraak is er ruimte voor coaching.

Tarief

60 euro per afspraak.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken? Klink dan hier om contact met me op te nemen.

De praktijk ruimte