Paranormaal genezen

Waarom paranormaal genezen?

Door deze behandelwijze wordt het mogelijk om jou weer in balans te brengen en in je kracht te zetten zodat je weer het leven kan leiden zoals jij dat zou willen. Onze natuurlijke staat van zijn is gelukzaligheid, gezondheid, diepe verbinding ervaren met onszelf en onze omgeving en helder waarnemen vanuit bewustzijn. Zodra we dat niet meer kunnen ervaren dan zijn er blokkades. Door het leven heen kunnen blokkades ontstaan die ons lichamelijk, emotioneel, psychisch, mentaal en spiritueel kunnen belemmeren. Door traumatische gebeurtenissen, gedrag, overtuigingen en levenswijze, kan het voorkomen dat levensenergie blokkeert en niet meer vrij kan stromen. Houd dit aan, dan kunnen deze negatieve energiepatronen zich vastzetten in je systeem wat we kristallisatie noemen.
Kristallisaties en blokkades kunnen velen kwalen en ongemakken tot gevolg hebben, onder anderen:

Burnout, depressie, vermoeidheid, angst, slapeloosheid, piekeren, overmatig denken, migraine, stress, verslavingen, fysieke klachten en pijnen in bijvoorbeeld rug, nek, maag, darmen, etc.

De oorsprong is in de westerse gezondheidszorg veelal niet aan te tonen of op te lossen en dit kan leiden tot onnodig lange medicaties die de bron niet aanpakken. We zijn dan niet meer in staat om zelf los te komen van bepaalde problemen.
Geblokkeerde energie vraagt om een energetische behandeling. Tijdens deze paranormale genezingsmethoden activeer ik o.a. het zelfgenezend vermogen van je lichaam, waardoor blokkades wegsmelten en jou levensenergie weer vrij kan gaan stromen. Deze behandelwijze maakt het dus mogelijk om jou terug te brengen naar jouw natuurlijk staat van zijn, waar genezing en gezondheid de norm zijn.

Deze vorm van genezing vraagt ook van jou een inzet na de behandeling. Zo moet je bereid zijn verandering te willen brengen in jou leven. Deze behandeling geeft jou een zet in je rug en maakt de weg vrij voor de verandering die je wilt.

Wat houd het in?

Ik werk op energetisch-, spiritueel-, lichamelijk-, psychisch-, emotioneel- en mentaal niveau en maak gebruik van verschillende behandelingen.
Healing met zelfgenezend vermogen: Ieder mens beschikt over het vermogen om zichzelf te genezen. Echter bij hen die uit balans zijn, kan dit vermogen moeilijker aangesproken worden. Ik activeer het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam weer zodat levensenergie weer kan stromen en genezing kan plaatsvinden.
Power reset: Bij een power reset maak ik contact met een emotionele lading in jouw systeem om deze vervolgens te verminderen in kracht en aanwezigheid. Gedurende je dagelijkse leven zal die emotie dan minder invloed op je hebben.
Body reset: Tijdens de body reset maak ik gebruik van het zelfgenezend vermogen waarbij ik lichte druk uitoefen op je hoofd, nek en schouders, waardoor een diepe ontspanning ontstaat en je gehele lichaam blokkades kan gaan loslaten.
Energieveld opschonen: Rondom ons fysieke lichaam heeft de mens verschillende energetische lichamen, zie het als verschillende lagen van een ui. In deze energievelden kunnen energieën zitten die daar niet in thuishoren en wat tot allerlei problemen leidt. Deze energievelden ruim ik op en voorzie ze weer van energie.
Chakra’s opschonen: De 7 chakra’s van het lichaam zijn grote energetische knooppunten die elk aspect van ons leven beïnvloeden, wanneer deze uit balans zijn dan is een bepaald aspect van ons leven uit balans. Ik schoon de nodige chakra’s op en breng deze weer in balans.
Hypnose: Onder hypnose wordt het mogelijk je onderbewustzijn een betere levenswijze bij te brengen, zodat je vrij kan komen van bijvoorbeeld verslavingen of andere ongewenste levenswijzen. Ook bepaalde negatieve overtuigingen kunnen verwijderd worden en positieve overtuigingen worden binnen gebracht.
Zware energieën verwijderen: In je systeem kunnen zich ongewenste energieën vast hebben gezet die ongemerkt meeliften, maar een grote impact hebben op je leven. Wanneer dit soort energieën verwijderd zijn dan wordt je niet meer beïnvloed door datgeen wat je meedroeg.
Zielshealing: Bij een zielshealing haal ik in verbinding met mijn Divine een of meerdere zielsdelen op die je tijdens je leven bent verloren. De terugkeer van verloren zielsdelen geeft een gevoel van thuiskomen bij jezelf, je voelt je weer completer. Dit zal er voor zorgen dat je weer meer rust en harmonie met jezelf gaat ervaren en genezing kan gaan plaatsvinden.

Werkwijze

Tijdens het intake gesprek is er de ruimte om te vertellen waar je tegenaan loopt, en gaan we kijken hoe ik je verder kan helpen en je weer in je kracht kan zetten. Aan de hand van het intake gesprek stel ik een behandelplan op.

Een intake gesprek duurt ongeveer 60 minuten. Een behandeling tussen de 1 en 1,5 uur. Vaak zijn meerdere behandelingen nodig om steeds diepere heling teweeg te kunnen brengen om tot de bron van het probleem te komen. Het lichaam heeft tijd nodig om te kunnen helen en kan maar een bepaalde verschuiving per keer aan.

De behandelingen zijn niet los te ontvangen maar enkel als onderdeel van een behandelafspraak of traject n.a.v. een intake gesprek, zodat ik jou optimaal kan begeleiden en ondersteunen.

Prijslijst voor energetische behandelingen + coaching

Intake gesprek 60 minuten€ 65 ,-
Behandeling 1 uur€ 95 ,-
Behandeling 1,5 uur€ 125 ,-
Pakketprijzen
3 Behandelingen (1,5 u) incl. intake€ 350 ,-
5 Behandelingen (1,5 u) incl. intake€ 550 ,-
7 Behandelingen (1,5 u) incl. intake€ 750 ,-
10 Behandelingen (1,5 u) incl. intake€ 995 ,-
Heb je 1 behandeling ondergaan en wil je een pakket nemen dan ontvang je gelijk de korting van het pakket.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken? Klink dan hier om contact met me op te nemen.

De praktijk ruimte