Energetisch helingwerk

Energetisch helingwerk

Tijdens al het energetische helingwerk werk ik altijd in overeenstemming met jou I Am Presence ofwel jou hogere zelf. Hierdoor ontvang je precies wat jij op dit moment nodig hebt, en vind er geen wilsoplegging van mij uit plaats, jou I Am Presence weet immers precies wat nodig is. Dit zorg voor een zuivere en krachtige heling.

  • Clearing. Hierbij worden o.a. entiteiten verwijderd, ongewenste koorden met mensen doorbroken, en worden je 7 chakras + aardester en I Am geactiveerd en opgeschoond.
  • Uitgebreide clearing + Soul retrieval. Tijdens deze prachtige clearing voer ik eerst bovengenoemde clearing uit, om vervolgens dieper in te gaan op het verwijderen van negatieve programmeringen in o.a. gedachtes, emoties en ego, het verwijderen van parasieten negatieve inprenten, en herstel schade en problemen aan verscheidene auralagen. Tijdens de Soul retrieval haal ik met de Divine verloren zielendelen op, waardoor je je completer zal voelen en meer rust zal gaan ervaren.
  • Geavanceerde DNA activatie. Alle 152 strengen DNA zullen geactiveerd worden door verscheidene vuurletters en coderingen binnen te brengen in het DNA. Alle organen, cellen en deeltjes in je lichaam zullen naar een hoger niveau getild worden.
  • Verbinding met I Am Presence herstelen. Je I Am Presence is je 8e chakra (1e chakra boven de kruin), ookwel zielenster chakra of hogere zelf genoemd. Doordat velen de verbinding met hun I Am Presence verloren zijn is het hoofd de regie gaan overnemen en is men uit balans geraakt. Het is cruciaal dat men weer in verbinding komt te staan met de I Am Presence zodat je het leven kan manifesteren zoals je ziel zou willen, en is dan ook noodzakelijk voor verdere spirituele groei. Deze verbinding zorgt voor meer bewustzijn en helderheid op jou pad.
  • Mahatma healing / Gold healing. Mahatma energie is een ascentie energie van het nieuwe gouden tijdperk. Het bevat alle stralen van de bron, waar bijvoorbeeld Reiki maar 1 straal bevat. Doordat alle stralen zijn geïntegreerd worden processen versnelt en vind diepere heling plaats. Mahatma energie werkt harmoniserend en balancerend. Gold healing is voor het emotionele lichaam. Naar gelang dit van toepassing is combineer ik Gold met Mahatma energie.
  • Trinity blessing. Tijdens een Trinity blessing breng ik de Heilige Trinity energie binnen in je kruinchakra, waar het de synapsen en stand van de hersenen beïnvloed zodat issues makkelijker losgelaten kunnen worden. Het maakt je hoofd rustig en verminderd malen, wat voor innerlijke rust zorgt. Je lessen komen sneller op gang, geeft dus inzichten, versnelt heling en het schoont op.
  • Karma clearing. Samen met aartsengel Michael snijd ik karmische banden in al je chakras. Met deze clearing worden telkens andere lagen weg gehaalt en is dus herhaaldelijk te doen.
  • Hoger hartchakra activatie. Je hoger hartchakra ter hoogte van je thymus zal met behulp van de mahatma energie geactiveerd en opgeschoond worden. Er zullen energetische codes van bekrachtiging binnen gebracht worden. Dit geeft een enorme verlichting en zet je in je kracht.
  • Lichtbaken. Ik zal (op afstand) een lichtbaken neerzetten op een locatie die jij specificeert. Dit lichtbaken is ruim 20 meter breed en is verbonden met het hart van moeder aarde en het hart van de centrale zon. Het werkt daarom op elke verdieping van de locatie. Het brengt meer begrip, zelfliefde en verminderd stress. Toe te passen op plaatsen waar strubbelingen zijn, stress ervaren wordt, gepest wordt, onbegrip heerst en waar meer zelfliefde en acceptatie mag komen. Afhankelijk van de verstoringen gaat het baken meerdere weken mee.
  • Ascentie activatie. Afhankelijk van jou ontwikkeling en pad kan ik een Ascentie activatie faciliteren. Hierbij wordt onder anderen je lichtfrequentie verhoogd, worden Pleiadische codes binnengebracht, en worden de eigenschappen van de stralen geïntegreerd, volledig in overeenstemming met je I Am Presence dus je ontvang precies wat jij nodig hebt op dit moment.

Tarieven

BehandelingDuurTarief
Clearing45 min.40 euro
Uitgebreide clearing + Soul retrieval1.5 uur60 euro
Geavanceerde DNA activatie1.5 uur60 euro
Verbinding met I Am Presence herstellen1.5 uur60 euro
Mahatma healing / Gold Healing30 min.35 euro
Trinity blessing3 min.
Karma clearing45 min.40 euro
Hogere hartchakra activatie45 min.40 euro
Lichtbaken neerzetten25 euro
Ascentie activatie45 min.50 euro

Een aantal van deze behandelingen kan ik ook op afstand geven. Hiervoor kan je dus thuis blijven, ik maak altijd verbinding met jou I Am Presence en faciliteer de energie, dus je ontvangt exact hetzelfde als wanneer je aanwezig zou zijn.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken? Klink dan hier om contact met me op te nemen.

Let op: Mensen met psychische aandoeningen als schizofrenie of psychose, en zij die een pacemaker hebben of epilepsie ervaren, kunnen helaas niet behandeld worden, aangezien de energie waarmee wordt gewerkt elektromagnetisch van aard is en dit nadelige effecten kan opleveren.